Budućnost-Lovćen: Plavi “moraju” da slave, gosti najavljuju…

0

Jedan od najzanimljivijih duela 20. kola Prve Telekom CFL odigraće se śutra u Podgorici.

foto: Bajko Stanojević

Budućnost će biti domaćin ekipi Lovćena. 

Čuvar mreže “plavih” Damir Ljuljanović je za CG Fudbal kazao da njegov tim mora da slavi u današnjem duelu, ali ističe da će biti teško.

Ovo je mnogo važna utakmica za i imamo imparativ pobjede zbog dva startna neuspjeha. Neće biti lako jer je Lovćen neugodna ekipa sa par odličnih pojedinaca, ali ako mi budemo pravi pobjeda neće doći u pitanju jer je kvalitet na našoj strani – rekao je Ljuljanović.

Gosti sa Cetinja najavljuju borbu i poručuju da će imati šta da pokažu “pod Goricom”. 

Danilo Tomić vjeruje da njegov tim može do povoljnog ishoda.

– U prethodne dvije utakmice smo bili bolji od naših protivnika i to ne bilo kakvih protivnika već šampiona države u gostima Rudara i Sutjeske kući, ali nismo uspjeli da trijumfujemo. Ipak dobra stvar je što smo nastavili u dobrom ritmu bez poraza sa kraja prošle polusezone. Mislim da smo u dobroj formi i da itekako imamo čemu da se nadamo pod Goricom, dovoljno smo kvalitetni i iskusni za povoljan rezultat – rekao je jedan od najboljih igrača Lovćena.

 Tomić se nada da će djeca Budućnosti, sada članovi Lovćena, Rogošić i Milošević riješiti utakmicu.
  –Imamo Rogošića i Miloševića koji su fenomenalni mladi igraci, a djeca su Budućnosti i iskreno se nadam da će jedan od njih biti glavni akter meča – zaključio je Tomić.