LŠ: APOEL-Sutjeska (19:00h)

0

Fudbaleri Sutjeske u utorak veče od 19h igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kiparskog APOEL-a.

Prvi meč u Nikšiću okončan je pobjedom gostiju od 0:1. Međutim, u tom meču naš šampion nije imao sportske sreće, jer je tokom svih 90 minuta bio mnogo bolji rival, ako ništa drugo, izabranici Peca Rakojevića nijesu zaslužili poraz…

Ukoliko Sutjeska ponovi igru iz prvog meča u Nikšiću, imamo pravo da se nadamo novom čudu!

Svjesni smo da naš šampion ima kvalitet, da fudbaleri poput Osmajića, Bulatovića, Jankovića i ostalih imaju kvalitet i moć da sruše jakog i favorizovanog protivnika, koji u Nikšiću nije pokazao ništa specijalno!

Ukoliko u sastavu bude i Marko Ćetković koji je u prvom meču pretrpio lakšu povredu, to će biti prava stvar pred ovaj veliki meč za naš klupski fudbal.

Hendikep je odsustvo Boža Markovića koji zbog kartona nema pravo nastupa. Njega će u Nikoziji zamijeniti Stefan Nikolić.

Nikola Rakojević je na konferenciji za novinare kazao da se njegov tim neće predati.

Očekujem da naš rival u ovom meču bude bolje. APOEL je ekipa sa dobrim fudbalerima, pretrpjeli su dosta izmjena, tako da im je sedam dana značilo puno… Rezultat iz prvog meča nam daje za pravo da se nadamo. Ništa nije izgubljeno – rekao je Rakojević.

Advertisements