Luis Suares: U Barseloni je rat

0

Fudbalski klub Barselona nalazi se na ivici kolapsa, a dokaze o teškoj situaciji dobijamo svaki dan. Brojni izvori preneli su danas da Laporta još uvek neće otpustiti Holanđanina, koji će kako stvari stoje predvoditi ekipu i na teškom gostovanju Atletiko Madridu u subotu.

Fudbaler Atletika Luis Suares i dalje je vezan za svoj bivši klub Barselonu. On je uz suze napustio Barsu, a zatim je sa Ateltikom osvojio titulu prvaka Španije. Sada je za katalonski Sport pričao o stanju u Barseloni koje deluje alarmantno.

-Tenzija koja postoji između trenera Kumana i predsednika Laprote deli klub i pravi rat koji boli igrače, rekao je Suares koji je imao savet i za Ćavija Ernandesa.

-Ne mislim da je sada ili sutra vreme za njega da preuzme tim. Mislim da je on pametan i da zna poteškoće koje postoje. Mora da čeka pravi trenutak. Ima drugare u klubu od kojih će dobiti mišljenje i tako će odlučiti. Vidim ga kao dobrog trenera, a povratak na Kamp nou u nekom drugom kontekstu će ga učiniti velikim trenerom, kazao je Luis Suarez za Sport.

On je takođe rekao da mu je Leo Mesi tokom leta rekaoda želi da završi karijeru u Barseloni, a takođe je poručio da ako da gol na „Kamp nou“ neće ga proslavljati.

Suarez je za Barselonu nastupao od 2014. do 2020. godine. Urugvajac je na 283 meča postigao 195 golova i zabeležio još 113 asistencija.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here