MAGIČNA 22: Čarolija vrijedna 5.000 EURA!

17

Za kraj tekuće i početak naredne godine Meridian je pripremio iznenađenje ljubiteljima slot igara. Zabavi se uz odabrane igre provajdera Pragmatic Play i osvoji čarobne keš poklone!

U samom finišu 2022. godine stiže prava poslastica za ljubitelje slot igara u Meridianu. Poševši od 26. decembra sve do 4. januara održava se promocija Magična 22!

Vaš zadatak je samo da se zabavite uz odabrane slotove provajdera Pragmatic Play i dio čarobnog poklon fonda može biti vaš! 5.000 EURA je spremno – preuzmite svoj dio!

Podesite svoje uloge na 0.20 EUR po spinu i uživajte u omiljenim igrama. Takmičenje se održava u najvećem mogućem dobitnom spinu, odnosno maksimalnoj pogođenoj kvoti! 

Pokažite se kao jedan od najboljih i naći ćete se na listi od 50 srećinka kojima će biti isplaćeni pokloni! Pobjednik magične avanture osvojiće sjajan poklon – 1.500 EURA!

Fantastične poklone očekuju i ostale takmičare! Ulogujte se na svoj korisnički nalog, neka zabava počne!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE. 

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Book of Egypt koju nam predstavlja provajder Expanse Studios

Vaša zabava počinje i prije nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

17 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here