MAJSTORI SVOG ZANATA: Juve ponovo dobija fantastičnog fudbalera BESPLATNO!

Fudbaleri Juventusa su po osmi uzastopni put došli do Skudeta, ali je opšti utisak da sezona nije bila uspješna pošto su podbacili u Ligi šampiona i italijanskom Kupu gdje su takmičenje završili u četvrtfinalu.

Nedavno je Mauricio Sari naslijedio Masimilijana Alegrija na klupi „stare dame“, i nema sumnje da crno-bijele iz Torina očekuje velika rekonstrukcija ekipe u ljetnjem prelaznom roku.

Po pisanju „Gazete delo Sport“, ali i gotovo svih italijanskih portala, Juventus se dogovorio sa fudbalerom PSŽ-a, Adrijenom Rabiom!

Juve će po ko zna koji put dovesti strašno pojačanje bez obeštećenja, doduše, za to će „častiti“ Rabioa sa 10 miliona eura.

Rabio je od jesenas na tribinama, pošto je odbio da produži ugovor, zimus je bio na pragu Barselone, ali su Katalonci to odbili pošto je njegov agent tražio deset miliona eura na ruke za potpis, ali i godišnju platu od 15 miliona eura.

Kako prenosi „Gazeta delo Sport“, Rabio će u Juventusu zarađivati sedam miliona eura godišnje, a očekuje se da posao bude ozvaničen početkom jula kada će fudbaler i definitivno biti slobodan u izboru nove sredine.

Podsjećamo vas da je „stara dama“ već dovela Ramzija iz Arsenala bez obeštećenja, pa bi dolaskom Rabioa novi trener Mauricio Sari dobio dva velika pojačanja u veznom redu.

Advertisements