Mamić zadovoljno trlja ruke: Dva italijanska velikana u borbi za potpis hrvatskog čuda od djeteta

0

Omladinska akademija zagrebačkog Dinama, koja slovi za jednu od najboljih na svetu, iznjedrila je još jednog velikog talenta.

Stanovnici zemljotresom pogođenog Siska ovih dana posebno su ponosni. Prema pisanju Calciomercato, perspektivni Dinamov ofanzivni veznjak Ivan Šaranić, na radaru je dva italijanska velikana koja su ove sezone nastupala u Ligi šampiona.

Za bolje poznavaoce fudbala u Hrvatskoj, ime Ivana Šaranića nije nikakva nepoznanica. Naime, 18-godišnjak već sada ima preko 30 nastupa za mlade reprezentacije Hrvatske (od U-15 do U-17) i jedan je od najvećih dragulja Dinamove omladinske akademije.

Ivan Saranic

I dok se u Hrvatskoj nadaju da Šaranić može postati njihova verzija De Brujnea, cijenjeni italijanski novinar Adelio Moro ima potpuno drugu ideju:

– Što ga više gledam, to me više Šaranić podsjeća na Kuluševskog iz juniorskog tima Atalante, a to je moderni broj deset. On je veliki talent kojeg odmah treba uzeti.

Šaranić je još prije godinu dana dobio poziv velike Barselone, ali u Kataloniji su se brzo ohladili nakon što im je šef Dinama Zoran Mamić poručio da se nada ponudi teškoj najmanje 10 miliona eura…

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here