Manćini optimističan pred meč sa Španijom: „Želimo finale u Milanu!“

0

Fudbaleri Italije dočekuju sutra reprezentaciju Španije u polufinalnom meču Lige nacija A od 20 časova i 45 minuta, a selektor Italije Roberto Manćini optimističan je pred ovaj duel i veruje u pobedu svog tima.

On je rekao da se nada da impresivni niz od 37 mečeva bez poraza u svim takmičenjima neće biti prekinut ni sutra.

„Voleli bismo da produžimo taj niz, a mislim da će to zavisiti od nas. Luis Enrike ima pravo kada kaže da će jednog dana taj naš niz biti prekinut, to će se dogoditi pre ili kasnije, ali voleo bih da se to ne dogodi bar do decembra 2022. godine. Znamo da neće biti lako“, rekao je Manćini.

Selektor Italije prisetio se i prethodnog duela sa Španijom, kada je u polufinalu Evropskog prvenstva Italija slavila nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

„Bilo je veoma teško, mučili smo se. To je za Španiju bez ikakve sumnje bio najbolji meč na prvenstvu. Moraćemo da probamo da budemo bolji u kontakt igri i da u određenim situacijama budemo brži“, istakao je Manćini.

On je naglasio da žele pobedu u sutrašnjem meču kako bi finale igrali u Milanu.Podsećamo, Italija je poslednji meč izgubila od Portugala rezultatom 1:0 u septembru 2018. godine.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here