Manćini sa Italijom postavio svjetski rekord pa potpuno izgubio živce: ‘Ovo je sramota!’

0

Aktuelni prvak Evrope reprezentacija Italije sinoć je sa visokih 5:0 deklasirala Litvaniju i došla do rekordne 37. uzastopne utakmice bez poraza.

Nakon visoke pobjede u Ređi Emiliji raspoloženje u redovima ‘Azura’ bilo je odlično, no iskusnom stručnjaku na klupi Italije Robertu Manćiniju jedna je stvar ipak pokvarila veče.

Naime, vraćajući se sa susreta, 56-godišnji trener naišao je na zatvorenu ulicu. Po njegovoj verziji, do tačke koju nije mogao proći došao je bez ikakvog upozorenja zbog čega je bespotrebno izgubio vrijeme, na kraju bio prisiljen na promjenu rute.

Manćini je svoje nezadovoljstvo podijelio po društvenim mrežama uz snimak radova koji mu stoje na putu. Italijanski mediji navode da se na snimci može čuti kako psuje, a nešto više reči Manćini je podijelio i preko svog storija na Instagramu.

„Ovo su italijanski autoputevi. Dođeš u ponoć sa A7 na skretanje za A26 i saznaš da je autoput zatvoren, bez ikakvih obavještenja da je zatvoren. Stidite, SRAMOTA“, poručio je ljuti Manćini

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here