Mandarić ,,koči“ Banjakov transfer u Partizan

0

Fudbalski klub Partizan zainteresovan je za usluge štopera ljubljanske Olimpije Makija Banjaka, ali razgovori za sada ne teku onako kako su zamislili u redovima srpskog viceprvaka, javljaju slovenački mediji.

Dvije strane su uspjele da se usaglase u vezi sa odštetom koju će Partizan platiti Olimpiji za nekadašnje dijete Barselone i ona će iznositi 500.000 eura.

Ono u čemu se ne slažu, jesu ostali dohoci koje Olimpija želi da dobije na ime ovog transfera. Prvi čovjek ekipe iz prijestonice Slovenije Milan Mandarić želi procenat od 20 odsto od naredne prodaje dvadesetpetogodišnjeg defanzivca, dok je Partizan zamislio da to budu bonusi u vidu izborene Evrope, osvajanja titule šampiona i slično…

Pregovori će se nastaviti i narednih dana i jasno je da je Banjak velika želja crno-bijelih, s obzirom na to da je Savo Milošević potvrdio da je pozicija štopera prioritetna za Partizan u ovom prelaznom roku.

Banjak je iz akademije Samjuela Etoa došao u Barselonu, gdje je stigao do ,,B“ tima, prije nego što se preslio u Saragosu, potom u austrijsku Admiru, te Olimpiju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here