Marić: Nadamo se da možemo doći do boda

0

Selektor Crne Gore Mirko Marić saopštio je juče spisak igračica za naredni meč sa Grčkom.

Utakmica sa Njemačkom daje nam određenu dozu optimizma, jer je bilo dosta dobrih stvari u našoj igri na tom meču. Odigrali smo veoma disciplinovano u tom meču, valjalo bi kada bismo tako odigrali i protiv Grčke, ali, sa druge strane, to je sasvim različita utakmica, sve će biti drugačije. Međutim, sve viđeno nam daje za pravo da se nadamo da možemo doći do boda, sportski je nadati se, iako Grčka ima kvalitetniju ekipu od nas. Ako odigramo najbolje što znamo, nema razloga da ne vjerujemo da možemo doći bar do neriješenog rezultata, istakao je selektor Marić.

U prethodna dva meča Crna Gora je bila znatno oslabljena, Marić protiv Ukrajine i Njemačke nije mogao da računa na šest standardnih prvotimki. Nada se da će na okupljanju ekipe, 19. oktobra, biti bolja situacija.

Nadam se da će situacija sada biti bolja. Sigurno je da ovog puta neće biti Nađe Stanović i Marije Vukčević, ali se nadamo da će ostale biti tu. Ipak, slijedi nam testiranje na korona virus i dosta će od toga zavisiti, dodao je Marić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here