MAROTA KREĆE U AKCIJU: Ovih 6 fantastičnih igrača stiže na Meacu potpuno besplatno!

0

I vrapci na grani znaju da je Đuzepe Marota vjerovatno najbolji sportski direktor na svijetu kada je dovođenje igrača bez obeštećenja u pitanju, uz sve ostale kvalitete koje ima.

Kako prenose italijanski mediji Inter je odredio šest igrača kojima ugovor ističe narednog ljeta, a koji su po ukusu Marote i koji bi trebalo od naredne sezone da nose dres „neroazura“.

Prvi na listi je Dris Mertens koji se već dogovorio sa Interom. Dobijaće šest miliona evropskih novčanica po sezoni. Potom, obezbijeđen je i potpis Žirua, ali, iako Marota ne želi da plati niti jedan euro za njegovo obeštećenje, postoji opcija da ukoliko Konte bude htio da ga već u januaru vidi na stadionu „Đuzepe Meaca“ Inter i Čelsi se dogovore oko visine transfera koja neće prelaziti pet miliona eura.

U notesu nekadašnjeg direktora Juventusa su i bekovi Pari Sen-Žermena sa kojima „sveci“ ne žele da produže saradnju, te su Menije i Kurzava slobodni u izboru nove sredine. Obojica su velika želja Marote.

I za kraj- dvojac iz Totenhema. Kristijan Eriksen i Jan Vertongen su na izlaznim vratima Londona. Obojia bi došla u redove Intera narednog ljeta kad im istekne ugovor. Biće veoma zanimljiv duel Marote i njegovog nekadašnjeg „učenika“ Paratićija iz Juventusa, jer i „stara dama“ želi danskog reprezentativca u svojim redovima.