MAROTA PONOVO U AKCIJI: U Inter za 35.000.000 eura stiže nesuđeno pojačanje Juventusa!

0

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, na konferenciji za medije iznio je očekivanja pred sjutrašnji meč protiv Hofenhajma u okviru petog kola Lige Evrope.

– Adaptiramo se na novonastale situacije, radili smo testiranja, čekamo da nam stignu još neki rezultati. Aleksa Vukanović je vjerovatno pozitivan na korona virus, međutim čekamo još jednu potvrdu kako bi bilo i zvanično. Sigurno neću moći da računam na Kataija, Ivanića i Rodića. Što se tiče Gobeljića i Kange, oni su se vratili treninzima sa ekipom. Marko Gobeljić je dugo bio van ekipe, vidjećemo koliko je spreman i da li će uopšte moći da igra. Sanogo će posle pauze zbog kartona ponovo biti u prilici da istrči na teren, ali smo i pored toga u deficitu sa igračima, istako je Stanković.

Šef stručnog štaba crveno-bijelih govorio je i o vezisti Mirku Ivaniću, koji će propustiti predstojeći duel zbog povrede.

– Mirko Ivanić je imao problem sa povredom lista i protiv Genta, ali je ipak odigrao taj meč. U Belgiji se dosta potrošio i nije spreman za sutrašnji duel, a mi ne želimo da rizikujemo sa njim. Povreda se pogoršala, tamo je bio u mogućnosti da istrči na teren, ovog puta to neće biti moguće. Iz tog razloga ponavljam da je to fenomenalan sklop igrača i ljudi koji su spremni i da na svoju štetu urade neke stvari zbog dobrobiti ekipe, kluba i rezultata. Nisam zabrinut zbog sjutrašnje utakmice i pored ovakve situacije, siguran sam da ko god bude istrčao na teren da će pružiti maksimum, rekao je Stanković.

Sjutrašnji meč između Crvene zvezde i Hofenhajma biće direktna borba za prvo mjesto na tabeli, a trener srpskog šampiona kazao je njemački tim favorit.

– Sjutra treba mnogo toga uradimo kako bismo došli do pobede. Igramo protiv jedne dominantne ekipe u našoj grupi, kako rezultati i govore. Iako imaju malih problema u Bundesligi, mislim da su u našoj grupi favoriti. Vidjećemo sa kakvim timom će doći u Beograd, stižu na dan utakmice. Organizovanost na svakom djelu terena biće jako bitna sjutra, bilo da se radi o napadu ili odbrani, objasnio je on.

Stanković je istakao da Crvena zvezda igra na pobjedu i pored velikih problema sa povređenim igračima.

– Idemo na pobjedu, iz jedne organizovane igre. Bitno je da budemo kompaktni. Utakmica sama po sebi će se namjestiti kako treba. Bitno je da pristup momaka koji počnu i uđu sa klupe bude stopostotan. Situacija sa Aleksom Vukanovićem je malo poremetila formaciju, moguće je da bude i promjena. Hofenhajm je u posljednjoj utakmici promijenio dvije formacije. Sačekaćemo sastave i odmah se prilagoditi kadaj izađemo na teren, poručio je Stanković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here