MAROTA SE SVETI JUVENTUSU: U Inter dovodi jednog od najbojih igrača „stare dame“!

0

Nakon što se Juventus bacio na dovođenje Romelua Lukaku u Torino, iako je igrač nedjeljama unazad „koketirao“ sa Interom, i govorio da želi da se pridruži četi Antonija Kontea, sportski direktor „neroazura“ riješio je da se „osveti“ svom bivšem klubu.

Kako prenose italijanski mediji, uprava Intera želi da u svoj klub dovede Paula Dibalu. Već se ranije pominjalo da bi Juve i Inter mogli da razmijene svoje igrače- Ikardi bi se preselio u Torino, dok bi Dibala došao na Đuzepe Meacu. Problem je bio što je cijena na tržištu Ikardija znatno manja od cijene nekadašnjeg fudbalera Palerma.

Mediji na „čizmi“ tvrde da Marota lično buši trampu Lukaku-Dibala, jer se svaki dan čuje sa argentinskim reprezentativcem i pokušava da ga odgovori od prelaska među „crvene đavole“.

Dibala se vratio iz Mančestera neobavljenog posla. Navodno, tražio je primanja koja Mančester nije želeo da mu ispuni. Faktor „Marota“ je očigledno učinio svoje.

Iskusni lisac, koji je sa velikim uspjehom radio u Juventusu, očigledno ima plan da proda svom bivšem klubu Ikardija, a dovede na „Đuzepe Meacu“ Dibalu. I tu će po svemu sudeći jedan gigant poput Mančester junajteda ostati kratkih rukava.

„Marota style“.