Meč velikog uloga – Žuta podmornica vs Hetafe !?

103

U okviru 35. kola La Lige Hetafe u predgrađu Madrida na stadionu „Coliseum Alfonso Perez“ dočekuje Viljareal od 20:30h. 

Registruj se i odigraj tiket na naš račun, jer te častimo sa 10€ bonusa bez uslova!

Meč donosi uzbudljivu borbu za mogući plasman u Ligu Šampiona. Šest odnosno sedam bodova su daleko Viljareal i Hetafe od Sevilje i četvrtog mjesta. Kako Sevilja igra loše i kako u predstojeća četiri meča igraju tri velike utakmice sa Bilbaom, Valensijom i Real Sosiedadom tako se šanse pobjedniku ovoga duela povećavaju za plasman u Ligu Šampiona. Kvalitet je na strani Viljareala za čiju pobjedu Meridian nudi kvotu 3 dok je favorit zbog domaćeg terena Hetafe sa kvotom 2.65. 

Meč donosi još jedan pritisak. Poraženi se suočava sa činjenicom da može da izgubi plasman u Ligu Evrope jer im Sosiedad i Valensija dišu za vratom. Tako da ovaj meč donosi dosta opreznosti. Prvo poluvrijeme X je realna opcija koja je plaćena kvotom 1.93 dok je za igru da u prvom poluvremenu ne bude golova Meridian spremio kvotu 2.42. 

Opreznost vezana za pritisak od poraza vremenom dovodi do grešaka. Tako da ne očekujemo rezultat 0:0 jer golova mora biti. Samo je pitanje vremena kada? Da bude 1-2 gola u drugom poluvremenu II1-2 Meridian nudi kvotu 1.60 dok je za igru II2-3 gola spremio kvotu sjajnih 2.93. 

Detaljnije o ovoj i ostalim utakmicala 35. kola La Lige čitajte na Meridian sport portal.

103 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here