Meiridanbet kvote za Brazilieru Seriju A!

0

Za večeras imamo 6 mečeva Braziliere Serije A. Meridianbet je analizirao sve mečeve za vas i ponudiovam tiket. Na vama je samo da posjetite sajt meridianbet.me i odigrate tiket.

Ukoliko ste ljubitelj odlaska u kladionicu, kvota za ovaj tiket je 316.77 sa uračunatim bonusom na broj parova, a kod brzog tiketa je #28118.

Corinthians-Fortaleza

Iako bolje pozicioniran na tabeli Corinthians je u lošoj formi. Nemaju pobjedu u 8 prethodnih mečeva. Meridianbet smatra da je vrijeme da se taj niz prekine i slave u ovom duelu po kvoti 1.75.

Atletico MG-Goias

Duel dvije ekipe sredine tabele, a karakteristika su im golovi. Uzećemo u obzir da je Atletico domaćinska ekipa jer rijetko gubi kod kuće, igra 1X&GG po kvoti 2.23 u Meridianbet-u će se naći na našem tiketu.

Avai-Santos

Avai u katastrofalnoj formi, dok Santos želi zadržati treću poziciju na tabeli. Očekujemo mirno presiranje ekipe Santosa i slavlje u drugom dijelu meča. Meridianbetdajekvotu 6.60na igru X-2&0-2.

Atletico PR-Cruzeiro

Obje ekipe u solidnoj formi, nemaju poraz u poslednjih 5 mečeva. Epilog ovoga susreta nećemo prognozirati, ali igra 2-3 gola i kvota  1.93 se ne smije propustiti.

Bahia-Chapecoense

Za ovaj meč ćemo se okrenuti tradiciji koja kaže da je ovo dosta tvrd meč, čak 6 od 7 duela je završeno sa manje od 2.5 gola. Kvota na ovu igru 0-2 u Medidianbet-u je 1.70.

Vasco-Palmeiras

Palmeiras juri Flamengai igra baš dobro u zadnjih nekoliko mečeva. Kod ovakvog pristupa mečevima golovi su zagarantovani. Da ih bude u prvom poluvremenu više od 1.5 (I2+) Meridianbet daje kvotu 3.57.

Još ponuda za ove mečeve možete pronaći na sajtu meridianbet.me!