Melegu vrata iz Zvezde otvorena

0

Fudbaler Crvene zvezde Stefan Hajdin, mogao bi da dobije priliku u narednoj sezoni na poziciji beka, piše današnji ,,Žurnal“.

Posle zapažene sezone u Voždovcu, gdje je bio na pozajmici, Hajdin se nakon godinu dana vraća u matični klub i uz vođstvo novog trenera pokušaće da se domogne najmanje rotacije.

Osim njega, u klub se vraća i golman Nikola Stojiljković, ali njegov status je još nepoznanica, s obzirom na to da se govori o interesovanju za Filipa Stankovića iz Intera.

Jedan od fudbalera čija se misija nakon pozajmice u Crvenoj zvezdi završava, prema pisanju ,,Žurnala“, jeste Dejan Meleg, koji će nakon boravka u Grčkoj i niškom Radničkom, morati da potraži novu sredinu.

Situacija oko Erika Jirke je i dalje nepoznat, pošto Gornjik, gde je Slovak na pozajmici, trenutno ne može da finansira njegov otkup koji iznosi oko 700.000 eura.

Ipak, teško je vjerovati da bi nekadašnji igrač Spartaka iz Trnave mogao da dobije mjesto prije Bena, Kataija (ukoliko dođe), Vukanovića ili eventualno Garsije, ukoliko Argentinac ipak ostane na ,,Marakani“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here