MENADŽER PORUČUJE: U Crnoj Gori ima jedan fudbaler koji može poći stopama Deja, Peđe, Mirka…

0

Nekadašnji fudbaler Zvezde, Budućnosti i Frankfurta Sanibal Orahovac kazao je u intervjuu za Telegraf da se trenutno bavi menadžerskim poslom, te je istakao da u u regionu ima talentovanih fudbalera.

Istakao je da su Crna Gora i Srbija zemlje u kojima ima talentovanih igrača, samo je potreban mukotrpan rad kako bi taj talenat na kraju isplivao.

Pratim utakmice, bavim se menadžerstvom i skautiranjem u Crnoj Gori i Srbiji. Živim na relaciji Beograd – Podgorica. Moram da kažem da ima talenata, jer smo mi generalno talentovana nacija. I Crna Gora i Srbija, samo treba mukotrpan rad za to – kazao je Orahovac, te okrio jedno zanimljivo ime:

Ima u Budućnosti jedan igrač koji je mlad, ima 17-18 godina. U pitanju je napadač Lazar Mijović koji je ozbiljan potencijal. Ako ću da nabrajam od Deja, Mijatovića, Vučinića, Jovetića, mislim da je Mijović jedan od tih igrača koji bi mogao da ide njihovim stopama. Interesantan, jak visok… samo da bude pravi, da glava bude na mjestu jer je ona najbitnija.

Dotakao se Orahovac i slučaja Nikole Krstovića koji se nije izborio za svoje “parče hljeba” na Marakani.

Sjećam se njegovih utakmica u Zeti, igrao je izvanredno i davao je golove. Predviđao sam mu sjajnu karijeru. Ali, možda je došao u pogrešno vrijeme u Zvezdu. Mlad, a mora da se izbori da bude standardan u ovom današnjem fudbalu. Zvezda dovodi ozbiljne špiceve i mnogo je teško da se izbori za svoje mjesto. On je radan momak, ali ako te nema godinu dana drugi dolaze. Smatram da on imam kvalitet, bez obzira što u Zvezdi nije pokazao ono što zna. Za koju godinu mislim da može da se vrati u neku priču i napravi karijeru koju su mu mnogi predviđali – poručio je Sani u intervjuu za Telegraf.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here