Meridian kladionica iznad sudije Lahoza: Priznat Zvezdin penal

Kladionice Meridian Srbija su još jednom bile ispred svih ostalih na tržištu i prepoznale potrebe svih svojih igrača tako što su ispravile nepravdu i priznale jasan penal za Crvenu zvezdu u meču sa Liverpulom.

Crvena zvezda je pobijedila Liverpul 2:0 i napravila nevjerovatan uspjeh, ali sudije su opet bile u centru pažnje jer očigledan penal nije dosuđen za Zvezdu. Marko Marin je šutirao, a Džejms Milner je izblokirao loptu rukom u šesnaestercu, no španski sudija je bio zaklonjen Žoržinjom Vajnaldumom. Iako UEFA neće priznati ovaj penal kladionica Meridian Srbija ga je priznala.

Ne samo da su isplaćeni svi tiketi sa opkladom na penal na crveno-bijele, već su priznate i opklade na Zvezdin gol iz penala kao i kvota 24.00 da će Crvena zvezda dati tri gola na meču.

Ovo nije jedina akcija ovog tipa koju je Meridian Srbija pokrenuo, jer su oni i na Svjetskom prvenstvu ispravili veliku nepravdu iz meča Srbije i Švajcarske, kada su priznali opklade na penal na meču.

Takođe ova kladionica je priznala sve opklade na zlato Ivane Španović na Svjetskom prvenstvu u Londonu, koje joj je oduzeto zbog broja koji joj je spao.

Advertisements