MERIDIAN: Nastavlja se 6 kolo crnogorskog fudbalskog karavana!

0

Utakmicama 6 kola danas će biti nastavljeno takmičenje u Telekom Prvoj fudbalskoj ligi Crne Gore.

Budućnost – Grbalj

Meridian tip GG&3+ 

Vodeća Budućnost koja u ovaj meč ulazi kao favorit ugostiće pod Goricom ekipu Grblja na kojeg je Meridian postavio kvotu 7,4. Oba tima su u prošlom kolu igrala derbije Grbalj je u primorskom derbiju izgubio 2:1 od Petrovca dok su gradski rivali Budućnost i Zeta remizirali 1:1 u Golubovcima.

Meridianov predlog za ovaj meč je GG3+ koji je u Meridianu nagrađen sa extra kvotom 3,05.

Kom – Sutjeska 

Meridianov predlog Sutjeska 1+1

Na stadionu Koma koplja će ukrstiti Kom čija je pobjeda u Meridianu plaćena sa kvotom 7,20 i aktuleni šampion Sutjeska na koju je Meridian postavio 1,55. Pecovi ratnici se nadaju nastavku pozitivnog rezultata koji su Giljen i ekipa započeli u zaostalom meču CFL u kojem su deklasirali sa 4:2 ekipu Iskre. Stoga je i Meridianov predlog Sutjeska postiže pogodak u prvom i drugom poluvremenu 1+1 sa koeficijentom preko 2,8.

Petrovac – OFK Titograd 

Meridian tip 12&3+ 

Jedan veoma neizvjestan duel će se odigrati na primorju između domaćina Petrovca na kojeg je Meridian postavio koeficijent 2,69 i Titograda na kojeg je 2,67 kvota stoga je i Meridianov predlog dupla šansa 12 & 3+ koji je u Meridianu nagrađen sa 2,62.

Zeta – Rudar

Meridian tip vrijeme prvog gola 28 + 

Šesto kolo nam donosi duel timova koji znaju šta znači osvojiti CFL.

Zeta koja u ovaj duel nakon neriješenog rezultata protiv gradskog rivala ekipe Budućnosti ulazi kao apsolutni favorit na svom terenu dočekuje ekipu Rudara čija je pobjeda u Meridianu plaćena koeficijentom preko 10 i koji u poslednja dva kola ne zna šta je pobjeda. Meridianov predlog za ovaj duel je da će se mreža na popularnoj „Trešnjici“ zatresti po isteku 28 minuta meča sa kvotom preko 2.

Podgorica – Iskra

Meridian tip drugo pol više golova 

Novajlija u Crnogorskom fudbalskom društvu FK Podgorica na kojeg je Meridian postavio koeficijent preko 2,40 dočekati komšije iz Danilovgrada ekipu Iskre čija se pobjeda u Meridianu kotira sa 2,99. Ovo će biti jedna tvrda utakmica u kojoj možemo očekivati golove u drugom poluvremenu pa se i Meridanov predlog pada više golova u drugom poluvremenu sa kvotom 2,10 smatra jednim od realnijih opcija.