Meridian: Nema greške uz Seriju A, Cvajtu i Baćuške !!!

0

Pogledajte šta nas danas očekuje od sportskih događaja :

Inter Milano – Lecce 

Meridian tip Vrijeme prvog gola 28 +

Poslednji duel prvog kola Serie A donosi duel između timova koji ove sezone imaju potpuno drugačije ambicije. Inter koji u ovaj duel ulazi kao izaziti favorit sa željom i nadom da ove godine mogu bolje od četvrtog mjesta koje su osvojili prošle sezone, a priželjkuju i borbu za naslov šampiona Serije A. Leće čiju pobjedu Meridian „plaća“ koeficijentom preko 12 se ove sezone vratio u društvo najboljih i logično da im je jedini cilj da zadrže prvoligaški status. Ostvarili su sigurnu pobjedu u Kupu, a poslednji međusobni meč su odigrali 2012.godine i tada je Leće pobjedio na svom terenu sa 1:0. Meridianov predlog za ovaj meč je Vrijeme prvog gola nakon 28 minuta na meču sa kvotom preko 2.4.

St.Pauli – Holstein Kiel

Meridian tip dupla šansa 12 & 3+

Čeka St.Pauli sa kvotom preko 2.6 još uvijek prvu pobjedu i nadaju se da mogu slaviti protiv Kila na kojeg je Meridian postavio koeficijent 2.4. Gosti su u prošlom kolu prvi put trijumfovali i oni očekuju nastavak pozitivne serije, ali prognoziramo da će i Kil tražiti svoju šansu na ovom meču pa je prema tome Meridianov predlog  12 & 3+ sa koeficijentom preko 1.80 jedna od realnijih opcija.

Ural–Sochi

Meridian tip 0 – 2 gola

Ural, čija je pobjeda u Meridianu plaćena sa 2.3 je u padu forme nakon uvodne dvije pobjede, ali je ovo je dobra prilika za trijumf. Ipak, Soči sa kvotom 3 igra nešto bolje i uspjevaju barem remizirati i zato Meridian predviđa tvrdu utakmicu sa 0-2 golova.

 

Advertisements