MERIDIAN: Ponedeljak donosi sjajne mečeve i šansu za dobitak

0

Manchester United – Arsenal
Poslednji meč 7. Kola Premier lige nam donosi veliki derbi. Mančester je loše počeo sezonu, što nas podsjeća na onu prethodnu. Od borbe za naslov neće biti ništa s obzirom na to da već sada imaju deset bodova manje od Liverpool-a. Ni Arsenal nije baš najbolji to jest daleko je od dobrog ali makar imaju bolji rezultat. Imaju samo jedan poraz i to na gostovanju kod Liverpool-a, dvije pobjede na početku i dva neriješena meča.

Mančester iako domaćin, ne može se reći da je favorit na ovom meču, dok Arsenal ima problema sa odbranom, tako da smatramo da će biti dosta golova na ovom meču.

Meridianov tip za ovaj meč je 3+ sa kvotom 1,77

Parma – FC Torino
Ova dva tima do sada nijednom nisu igrala neriješeno. Torino im tri boda više na tabeli. Parma je imala do sada poništene golove, promašene penale i autogolove koji su ih dovodili do pobjede. Torino je neočekivano izgubio od Leccea, međutim imaju i tri pobjede.I dalje su ova dva tima bez neriješenih utakmica, i možda baš ova bude takva.

Meridianov tip za ovaj meč je X i kvota 3,30

Aves – Sporting
Premier liga nam donosi meč u kojem se sastaju Aves i Sporting. Ova dva tima imaju dugu tradiciju odigravanja ligaških utakmica, a kada uzmemo u obzir način igranja obje ekipe očekuje nas pravi spektakl na terenu. Aves ima prednost domaćeg terena ali smatramo  da će se gosti boriti za pobjedu na ovom meču.

Meridianov tip na ovaj meč je  2&GG i kvota 3