MERIDIAN RAZBIJA MALER! Za srećan petak 13. bonusi koji se ne propuštaju!

0

U Meridianu je petak 13. srećan dan! 

Meridian je odlučio da obrne pravila i da ovaj petak 13. bude srećan petak. Petak koji će donijeti odličnu promociju, koja se ne propušta i koja će donijeti mnogo uzbuđenja i razloga za radovanje svojim igračima.

U petak, 13.decembra, Meridian postaje i sigurno i srećno mjesto, jer donosi fenomenalan bonus i njime razbija svaki mogući maler.

Za sve sujeverne I one koji to nisu, spremili su neodoljivu ponudu. Danas nagrađuju 13 korisnika sa bonusom. Sve što treba da uradite jeste da se ulogujete na svoj Meridianbet nalog, uplatite depozit I odigrate tiket na današnji dan (na petak 13-ti) sa minimalnim ulogom od 2eura. Dobitnici bonusa će se znati već u subotu. 

A za one koji se registruju baš na ovaj dan spremili smo pravo iznenađenje. Svi registrovani igrači na petak 13-ti dobijaju 10eur bonusa, bez uslova. Sve što treba da uradiš jeste da se registruješ I aktiviraš nalog danas.

Dakle, ukoliko ste sujeverni danas pravac Meridian da razbijete maler – uplatite tiket, možda baš danas ostvarite fenomenalni dobitak koji već dugo ganjate.

I ne zaboravite, najbolja casino I sportska ponuda vas čeka u Meridianu!