Meridianbet Biznis lige u minifudbalu: Budi human i uz pivo i kobasicu isprati finale

0

Nakon šest mjeseci takmičenja došlo je vrijeme za kraj i super finale prve sezone Meridianbet Biznis lige u minifudbalu.

Ovo tamičenje je u prvoj godini uspjelo da privuče veliku pažnju i okupi 19 kompanija koje su imali priliku da pokažu svoje fudbalsko znanje na terenima za minifudbal u Podgorici.

Pored takmičarskog karaktera, Meridianbet Biznis liga imala je za cilj da promoviše zdrave stilove života i da poveže skoro 300 takmičara iz 19 različitih firmi.

Bilo je tu velikih derbija, od kojih smo izdvojili duel plej-in faze između Erste i NLB banke.

Takođe vidjeli smo i velike preokrete na pojedinim mečevima, mnogo majstorskih poteza, a ni evrogolova nije nedostajalo.

Izdvojile su se dvije ekipe koje su zasluženo stigle do super finala.

U balonu Arena, kod Srednje stručne škole “Sergije Stanić” u Podgorici će se za prvi trofej Meridianbet Biznis lige u minifudbalu boriti Vojska Crne Gore i ekipa DMD Delte.

Ovaj duel zakazan je za srijedu, 3. jul, 2024. godine od 21 sat, dok će se sat vremena ranije za treće mjesto boriti ekipe Montekarga i Sinkomerca.

Uz garantovano dobar fudbal koji će prikazati finalisti, organizatori su spremili pivo i kobasice za sve prisutne.

Pokrenuta je i akcija sakupljanja pomoći za fondaciju Budi human, gdje je Meridianbet sa svojim saradnicima do sada obezbijedio par hiljada eura.

Da sve bude ispraćeno kako treba pobrinuće se i voditelj programa Vlado Perović, a obezbijeđen je i uživo prenos koji će se emitovati na Meridianbet_me – YouTube, kao i na televiziji MNE sport.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here