Meridianbet donirao bezkontaktne toplomjere JU NIkšićko pozorište!

8

Sportska kladionica Meridian donirala je bezkontaktne toplomjere JU NIkšićko pozorište, koji su bili neophodni za početak rada pozorišta.

Shodno trenutnoj situaciji usled pandemije Covid-19, sportska kladionica Meridian odlučila je da omogući rad pozorišta simboličnom donacijom.

“Pozorište je dragocjen kofer dramske umjetnosti. Ono okuplja publiku, širi ljubav i tako pripada svima. Naša donacija ima za cilj smanjenje rizika od širenja virusa. Toplomjeri su brzi i praktični, lako i brzo se dezinfikuju” – izjavili su iz regionalno najbolje kompanije za priređivanje igara na sreću.

Generacije i generacije su kroz različite umjetničke forme ispisivali zavidnu hroniku pozorišnog života.

Meridianbet prednjači na Balkanu po nizu sprovedenih humanitarnih akcija. U saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi, organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene.

Odjeljenju ginekologije opšte bolnice u Kotoru doniraja je mašina za veš koja im je bila neophodna. JU Komanski most u Podgorici obezbijeđena su sredstva za ličnu hihijenu, pelene i ostale potrepštine za djecu u ovom zavodu.

Kompanija Meridianbet, simbol društvene odgovornosti i humanosti, obradovala je mališane školskom opremom i poželjeli djeci uspješan početak nove školske godine.

U proteklom periodu, lider u proizvodnji igara na sreću darivao je pakete potrebnih prehrambenih namjernica tek otvorenoj Narodnoj kuhinji u Budvi, a za svoj humanitarni rad dobili su zahvalnicu od Doma zdravlja u Rožajama.

Iz kompanije apeluju na sugrađane da poštuju sve propisane mjere, da završe proces imunizacije i tako zaštite sebe i svoje najbliže. 

8 COMMENTS

  1. Po ko zna koja donacija u nizu od strane sportske kladionice Meridian…kamo srece da se ostala preduzeca ili kladionice ugledaju na njih u pomognu kome je pomoc potrebna.

  2. Bravo jos jednom na humanosti .. Jedina kladionica u Crnoj Gori koja se trudi da pomogne ugrozenima i da donira koliko moze…

  3. Poske bolnica, skola i vrtica na red je doslo i pozoriste. Sportska kladionica Meridian obara sve moguce rekorde kad je humanost u pitanju.

  4. @Dzordz na neki nacin ispade da smo dio ovog svijeta i da i mi pomazemo 🤣
    Salu na stranu, ovo je svakako za postovanje, ako neko ima onda je ti jedna sportska kladionica.

  5. @Mitre siguran sam da ima jos njih koji pomazu. Svima njima treba dati prizanje i veliki naklon za to sto rade. Vidio sam par puta cak i da su udruzili snage sa nekim. Odlicna ideja i jos veca i bolja pomoc.

  6. Stvarno human i velikodusan gest Meridian kladionice. Primetio sam da nije ni prvi a ni poslednji .. ovo treba da nam je za primjer, svima nama, jer svi barem na neki nacin mozemo da pruzimo pomoc tamo gdje je potrebna

  7. Ovakvih donacija treba da bude sto vise, od onih koji su u mogucnosti. Ova kladionica cini mi se ne zaostaje u istim i to je za svaku pohvalu .. bravo za Meridian 🙂

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here