MERIDIANBET I Brasiliera Seria A donose sjajne kvote!

0

AVAI-INTERNACIONAL
Avai ima problem sa postizanjem pogodaka kao i sa formom i ima male šanse protiv Internacionala. Ne može se ni Internacional pohvaliti formom, ali je ipak to ekipa koja preferira vrh tabele. Međusobni odnos ove dvije ekipe je na strani Internacionala (8 pobjeda Internacionala naprema 2 pobjede Avai-a),tako da dajemo blagu prednost Internacionalu uz mali broj golova. Meridanbet daje kvotu od 1.77 (X2&0-2)kao siguran prolaz.

SANTOS-CEARA
Santos – ekipa u odličnoj formi jedna je od favorita za osvajanje prvenstva. Na svom stadionu ‘Vila Belmiro’ teško da će razočarati svoju publiku. Ceara – ne može se pohvaliti baš dobrom formom (zadnjih 5 utakmica 1 pobjeda,1 remi i 3 poraza). Ova pobjeda je došla posle niza od 10 utakmica bez pobjede,što im može biti vjetar u ledja da u meč uđu agresivno i da čak postignu gol protiv Santos-a. Tradicija međusobnih duela nam daje prednost Santos-u Meridianbet za ovaj meč ima super kvotu3.95(1&GG) na pobjedu Santos-a sa primljenim golom.
FLUMINENSE-ATLETICO PR
Fluminense ima 3 pobjede i 2 remija i sa ovom formom zaslužuju bolju poziciju na tabeli,ali loš start sezone ih je doveo u ovu situaciju. Atletico PR u nešto slabijoj formi ali to nije loše za njih. Podjela bodova iz ovoga meča ne zvuči loše sa obzirom da su primili gol u skoro svakoj prethodnoj utakmici. Ako gledamo tradiciju međusobnih duela nema favorita u ovom meču. Meridianbet vam daje kvotu 4.70 (X&GG)na podjelu bodova ova dva tima uz postignute golove Pogledajte još sjajnih ponuda na ove mečeve na sajtu Meridianbeti uživaj uz sjajne kvote