Meridianbet i uplata karticom ti donose fantastični iPhone 11!

0

Meridian je pravo mjesto za sve koji vole da se zabave, jer ova kladionica nudi pregršt načina za brzu opkladu, još brži dobitak i mnogo poklona.

Od sada imaš i mogućnost da osvojiš sjajne poklone. Svi igrači koji uplate depozit putem kartice (min. 20€) dobijaju virtuelni vaučer kojim se kvalifikuju za fantastični iPhone 11

Šansa ti je na dohvat ruke zato za sve VAS koji volite jednostavno plaćanje putem kartice, Meridian je spremio nevjerovatne poklone.

Za svaku  uplatu depozita  od minimum 3 eura ili više MERIDIAN je spremio bonus u visini od 5e. Svakog dana se izvlači 5 dobitnika koji dobijaju bonus.

Svakog ponedeljka biće nagrađeno 10 igrača sa bonusom u visini od 10e za uplate depozita od 10e ili više.

Za one koji žele nešto više, svaka uplata od 20 eur ili više putem kartice donosi vam virtuelni vaučer kojim se kvalifikujete za izvlačenje novog  iPhone 11.

Promocija na sajtu meridianbet.me je aktivna od 01.11.2019. do 01.12.2019. a proglašenje dobitnika glavnog poklona je 02.12.2019.

Osim što je ovo najbrži i najbezbjedniji način da bez nadoknade dopuniš svoj keš račun, to možes da uradis u bilo kom trenutku: bilo da si kod kuće, u kafiću ili automobilu.

VISA ili MASTER, ti biraš i štediš svoje dragocijeno vrijeme. Dopuniš račun u samo nekoliko klikova, a novac je istog trenutka spreman za klađenje.

Bez provizije, bez poreza, bez redova i čekanja!

Meridian je sve prilagodio tebi  i tvojim potrebama. Zato, iskoristi svoje vrijeme pametno!

 

Uplati karticom i uživaj u najboljoj ponudi za klađenje i kazinu sa više od 500 igrica.

Uz MERIDIAN postoji million razloga da odmah uplatiš depozit putem svoje kartice i dobiješ fenomenalne poklone.

 

ZATO NE ČEKAJ, UPLATI KARTICOM SVAKOG DANA I UZMI POKLON OD MERIDIANA.