Meridianbet kazino i JACKPOT TRKA!

0

Vrhunac svake igre predstavlja džekpot. Omiljeni dio igre svakog igrača, sada je u Meridianu podignut na još viši nivo. JACKPOT TRKA donosi pravi preokret i najbolji poklon, jer garantuje da će dzekpot „pasti” u tačno određenom vremenskom periodu.

„K’o nekad u osam” sada dobija potpuno novo značenje i smisao, jer šansa za osvajanje džekpota zakazana je za svaku subotu, od 20h do 21h

Meridian je navikao svoje igrače na brojna iznenađenja i fenomenalne nagrade, a ovakav vid igre će posebno obradovati sve igrače koji su stalno u potrazi za džekpotom. Sada, potraga je olakšana, jer imamo i mjesto i vrijeme „pucanja” džekpota. Dakle, u Meridianu je sve spremno za najbolju džekpot zabavu u gradu!

Biti dio ove uzbudljive trke je veoma lako. Pravo učešća imaju svi registrovani igrači. Da biste učestvovali u Jackpot Trci, potrebno je da u periodu od 20h do 21h, zaigrate neku od odabranih igara iz sekcije JACKPOT TRKA na minimalnom betu 0.25eur. Najbolji dio ove sjajne zabave slijedi. Tokom Jackpot Trke garantovano će biti dodijeljen 1 džekpot na nekoj od igara.

Taj garantovani džekpot će biti podijeljen između 5 igrača po sledećem principu:

1 igrač – 50% iznosa džekpota

1 igrač – 30% iznosa džekpota

1 igrač – 10% iznosa džekpota

2 igrača po 5% iznosa džekpota

Dobitnici se određuju i raspoređuju nasumično.

Visina džekpota nije određena u fiksnom iznosu, nego se formira („puni”) prema standardnim džekpot pravilima.

Dobitak je spreman i čeka svoje igrače u isto vrijeme, na istom mjestu.

Meridian i Jackpot Trka zajedno prave najveću džekpot avanturu.