MERIDIANBET KVALIFIKACIJE ZA EP

0

Italija –Grčka
Italija, sa svih šest pobjeda je suvereni lider grupe, i praktično su već izborili plasman na EP. S druge strane veliko razočaranje od strane Grčke, nalaze se na pretposlednjem mejstu sa 13 bodova manje od Italije. Italija zbog lošeg rezultata u prošlim kvalifikacijema i neodlaska na Mundijal u Rusiju ovaj put su ozbiljno svatili ove kvalifikacije. Slavili su u svih šest mečeva, Italija je za sada bez greške. Sa druge strane Grčka je uspjela pobjediti smao Lihtenštajn u prvom kolu kvalifikacija. Nekada su bili na krovu Evrope  a sada igraju ispod prosjeka.Italija maksimalno opuštena pred ovaj meč , dok su Grci oslabljeni i već su se predali.

Meridianbet za ovaj meč tipuje  4+ i kvotu 2,93

MERIDIANBET KVALIFIKACIJE ZA EP – KVOTE!

Norveška – Španija
Ovaj duel je svakako važniji mnogo za Norvežane. Španija je, kao i Italija, ostvarila pobjedu u svih šest utakmica, suvereni lideri i već su jednom nogom na  EP. Norvežani su ove kvalifikacije u jakoj konkturenciji i igraju za sada dobro. Imaju jedan poraz  na gostovanju kod Španije u prvom kolu kvalifikacija.Španci su praktično završili svoj posao , imaju šest pobjeda iza sebe i ona koja im je bila najteža je upravo protiv Norveške koju su pobijedili sa minimalnim rezultatom. To je jedan od razloga zašto sada mislimo da su Norvežani na svom terenu ravnopravni sa Špancima. Sigurni smo da će biti barem po jedan gol sa obje strane.

Meridianbet tip za ovaj meč je GG i kvota 1,82

Danska – Švajcarska
Duel koji je važan za obje selekcije. Lider grupe je Irska ispod nje je Danska sa dva boda manje a treći su Švajcarci s bodom manje od Danske ali i utakmicom manje. Danci u prvih pet kola neporaženi ali imaju četiri neriješena meča, Švajcarci imaju bod manje, ali opet i jednu utakmicu manje tako da je kod njih situacija sa te strane povoljnija. Ni oni nemaju poraz u četiri meča do sada, dvije pobjede i dva neriješena meča. Moguće je da se i ovaj meč završi neriješeno ali možda blaža prednost ide Danskoj zbog domaćeg terena.

Meridianbet za ovaj susret tipuje igru 1 i sjajnu kvotu 2,30