Meridianbet kvote: Arsenal – Eintraht Frakfurt!

0

Grupa F, 5. kolo grupne faze Lige Evrope donosi nam meč na ‘Emirates’ stadionu u Londonu između prošlogodišnjeg finaliste Arsenala i polufinaliste  Eintrahta iz Frankfurta. 

Arsenal je lider grupe sa 10 bodova i pod velikim pritiskom jer nisu pobijedili u zadnjih šest utakmica u svim takmičenjima. Eintraht je treći sa šest bodova isto koliko i Standard i pobjedom bi zadržali šanse za dalji dio takmičenje jer Standardu ostaje ni malo lak meč u zadnjem kolu sa Arsenalom dok Eintraht dočekuje već otpisani Gimaraes. 

Meridianbet kvote na konačan ishod za ovaj meč su – 2 na pobjedu Arsenala, 3.55 na pobjedu Eintrahta i 3.80 kvota na neriješen rezultat. 

Prethodni meč završen rezultatom 0:3 u korist Arsenala ali sa mnogo promašenih prilika Eintrahta. Sada imaju novu priliku da realizuju svoje šanse. Meridianbet daje kvotu 2.39 da Eintraht postigne 2+ golova večeras. Uz ovako ofanzivan start velike su šanse da i prime gol pa igra GG&G2+ po kvoti 2.89 zvuči zanimljivo. 

Na poslednja četiri meča Eintrahta u svim takmičenjima na tri je bio bar jedan crveni karton. I u prethodnom meču sa Arsenalom Eintraht je završio meč sa desetoricom. Ovi igru možete odigrati na Meridianovoj slobodnoj igri i dobiti adekvatnu kvotu. 

MERIDIANBET LIGA EVROPE – KVOTE!