Meridianbet kvote: Celta – Valladolid!

0

Na otvaranju 15. kola španske La Lige očekuje nas meč na ‘Balaidos’ stadionu u Vigu između Selte i Valjadolida. 

Trenutne pozicije na tabeli nisu bile u njihovim planovima već su to ekipe za u prvih 10 na tabeli. Selta je razočarala ove sezone i nalazi se na 18. mjestu dok je Valjadolid na 14. mjestu ali sa prostorom za napredak. Pobjeda u ovom meču bi im značila mnogo. 

Meridianbet daje kvotu 1.83 na pobjedu Selte kvotu 4.99 na pobjedu Valjadolida dok je na neriješen rezultat kvota 3.40

Što se tiče forme ni jedna ni druga ekipa ne igraju konstantno. Selta je nakon pet poraza konačno došla do trijumfa nad Viljarealom dok Valjadolid jedan meč pobijedi pa u drugom izgubi. Od Selte očekujemo napade od samoga starta zbog samopouzdanja iz pobjede iz prethodnog meča dok će se Valjadolid braniti kako on najbolje zna. Meridianbet daje kvotu 2.01 da će se Valjadolid na kraju i odbraniti X2. 

Kako Selta ima problem sa postizanjem golova (prosjek manje od gola po meču) Meridianbet dodaje na ovu duplu šansu manje od 3.5 golova X2&0-3 i daje kvotu 2.45 na tu igru. 

Selta u zadnjih pet mečeva kod kuće postigla samo dva gola pa igra domaćin manje od 1.5 golova ima smisla. Meridianbet daje kvotu 1.71 na tu igru.

Samo u Meridianu, Black Friday ti donosu 10% bonusa na svaku uplatu, a ukoliko nemaš nalog i registruješ se danas dobijaš bonus 5€.