Meridianbet kvote: Everton-Leicester!

0

Četvrtfinale EFL kupa Engleske i najzanimljiviji meč u tom dijelu takmičenja. Sjajni Lester ide u goste na ‘Goodison Park’ stadionu u Liverpulu.

Čeka nas spektakularan meč jer kad su došli do ovoga dijela takmičenja već su na neki način favoriti. Daće sve od sebe da u najboljoj formi dočekaju ‘Boxing day’. Kvote u Meridianbetu su skoro identične na njihove pobjede. 2.90 na pobjedu Evertona i 2.50 na pobjedu Lestera. 

Na klupi Evertona imamo novo ime, starog znalca fudbala Karla Anćelotija. Znamo kako osvježenje ekipe zna da donese pozitivan rezultat, ali podmukle Lisice i Brendan Rodžers su spremni za ovakve stvari. Golovi sa obje strane su neizbježni na ovom meču, a kvota 2.08 na tu igru GG&3+ u Meridianbetu neizbježna sa vaših tiketa danas. Lester je ekipa drugog poluvremena iz razloga što su većinu svojih golova postigli baš u tom periodu. Meridianbet daje sjajne kvote na igru u drugom poluvremenu. Da bude 2+ gola u tom periodu kvotu 2.02 dok je da oba tima daju gol IIGG kvota 3.20

Lester je u većini slučajeva i dobijao utakmice golovima pred kraj meča. Imajući u vidu da su blagi favoriti dolazimo do popularne igre ‘iz iksa u dvojku’. Meridianbet daje sjajnu kvotu za tu igru od 6.09 ili još bolju ponudu i kvotu  9 na igru X-2&2+. 

Tu nije kraj ponudama za ovaj zanimljiv meč. Kako sve navodi na više golova u drugom poluvremenu 2> baš tu igru Meridianbet predlaže kao dobitnu i daje kvotu 2 dok je kvota 4.70 na pobjedu Lisica i više golova u drugom poluvremenu 2&2>.