Meridianbet kvote: Getafe po golove u Švajcarsku!

0

U okviru 4. kola Lige Evrope u grupi C sastaće se lideri te grupe, ekipe Bazela i Getafea.

Meč će se odigrati u 18.55h na ‘St. Jakob Park’ stadionu u Bazelu. Bazel je prvi sa 7 bodova i skorom 2-1-0 dok je Getafe drugi sa 6 bodova i skorom 2-0-1. Već u prošlom kolu ove dvije ekipe su ukrstile koplja, a deblji kraj je izvukao Bazel pobjedom od 1:0.

Da opet pobijede Meridianbet daje kvotu 2.60, dok je na pobjedu Getafea 2.85. Da te pobjede budu identične kao i u prošlom meču Meridianbet daje kvotu 8 na pobjedu Bazela sa 1:0 i kvotu 8.50 na pobjedu Getafea sa 1:0. Meč koji bi mogao da odluči pobjednika grupe C i naravno lakšeg protivnika u daljem takmičenju donosi nam spektakularnu noć u Bazelu.

Očekujemo i golove sa obje strane imajući u vidu da Getafe u prošlom meču nije mogao da nađe rešenje za odbranu Bazela. Zato Meridianbet predlaže za ovaj meč igru GG po kvoti od 1.83. Ogorčenost Getafea zbog nepostignutog gola kod kuće navodi ih da diktiraju tempo u ovom meču i naravno ne izgube utakmicu. Na onu igru GG možemo dodati i duplu šansu X2 i doći do kvote od 2.71 u Meridianbet-u. To nije sve, Meridianbet daje kvotu 2.11 da prvi gol na meču postige baš Getafe, a da broj postignutih golova Getafea bude veći od 1.5 (G2+) daje kvotu 2.69.

Za još ponuda na ovaj, a i za ostale mečeve Lige Evrope posjetite sajt  meridianbet.me