Meridianbet kvote i 1.CFL

0

Na današnjem programu imamo 4 utakmice iz 13. kola prve crnogorske lige. Meč SutjeskaRudar igra se u nedelju. 

Budućnost-Petrovac

Budućnost želi ove sezone osvojiti ligu. U dobroj su formi i drže prvo mjesto na tabeli. Igraju protiv ekipe Petrovca koja je postigla 8 golova na 12 dosadašnjih utakmica. Motivacije im neće faliti da danas poprave taj učinak. Meridianbet nudi kvotu 2.07 da će oba tima postići bar po jedan gol (GG).

Grbalj-Kom

Grbalj kao poslednjeplasirana ekipa ovakve utakmice mora pretvarati u svoju korist ako misli da ostane u prvoj ligi. U ovom meču nema kalkulacija nego se ide na sve ili ništa. Uzdajući se u tradiciju međusobnih duela izaći će kao pobjednici iz ovoga meča. Meridianbet daje kvotu  4.20 na pobjedu domaćina i 3 ili više golova na meču (1&3+).

Iskra-Zeta

Veoma oprezna utakmica za vrh tabele. Imajući u vidu da obje ekipe ulaze u meč sa pobjedama u prethodnoj utakmici neće sebi dozvoliti neki jeftin kiks. Podjela bodova bi bila dobra za obije strane. Meridianbet predlaže da prvo poluvrijeme bude neriješeno po kvoti 1.83 ili da konačan ishod bude X po kvoti  2.80.

Titograd-Mladost Lješkopolje

Dvije za sada ujednačene ekipe. Isti broj postignutih golova i skoro identičan broj osvojenih bodova. Odigrana dva međusobna duela i oba po 0:0. Više nema prostora za ispitivanje protivnika nego juriš na pobjedu i iskorištavanje slabosti rivala. Ovakav pristup meču donosi mnogo golova, a igra GG&3+ u Meridianbetu po kvoti  2.85 donosi dobitak.