Meridianbet kvote i golovi Atalante ruše snove Interu o Skudetu!

Na stadionu „Guiseppe Meazza“ u Milanu domaćin Inter dočekuje u sjajnoj formi ekipu iz Bergama, Atalantu.

Trenutni lideri tabele Serije A imaju velike ambicije o prekidu dominacije Juventusa i na dobrom su putu da to i ostvare. Sa druge strane dolazi Atalanta koja nema milosti prema ostalim ekipama. Ako uđu dobro u meč, očekujete 4-5 golova u protivničkoj mreži. Meridianbet daje ulogu favorita Interu po kvoti 2.10 dok je na pobjedu Atalante kvota 3.50.

Do sada, Atalanta je najefikasnije ekipa u Seriji A sa 48 postignutih golova na 18 mečeva. Muriel, Iličić, Zapata i Gomez nalaze se na listi 15 najboljih strijelaca lige. Smatramo da i u ovom meču neko od njih može do golova. Da postignu 2+ golova G2+ Meridianbet daje kvotu 2.42 dok je za 3+ njihovih golova G3+ kvota 5.90.

Na poslednja dva meča protiv Parme i Milana postigli su po pet golova. U oba meča golovi su padali u oba poluvremena. Zašto ne i danas? Kvota je 3.73 u Meridianbetu da Atalanta postigne po gol u oba poluvremena.

Meridianbet je spremio još jednu fantastičnu ponudu na igru da pobijedi Atalanta i golovima u prvom poluvremenu sruši nade Intera o Skuderu. Zato morate probati igru 2&I2+ po kvoti 7.90.

Advertisements