Meridianbet kvote i hram fudbala ‘Santiago Bernabeu’ dočekuju Galatasaraj!

0

Real Madrid trinaestostruki osvajač Lige Šampiona od 21:00h dočekuje Galatasaraj na Santiago Bernabeu stadionu u okviru 4. kola grupe A.

Dva svetska giganta sada u teškim situacijama. Real se muči da pobjeđuje u nizu dok Galatasaraj još pokušava pronaći sebe u turskoj Super ligi. Što se tiče Lige Šampiona Real je ipak pobijedio u prošlom meču, a sada je sa razlogom favorit na svom hramu fudbala Santiago Bernabeu. Meridianbet daje kvote na epilog ovog susreta, a one su: na pobjedu Reala 1.20, na neriješen rezultat 7.30 i na pobjedu Galatasaraja 14.

Imajući u vidu da su u lošoj formi i da teško postižu golove ovaj meč može biti veoma oprezan i strpljiv sa obije strane. Meridanbet ima predlog za svoje igrače, a to je kvota 3.14 na igru 0-2. Real preuzima ulogu favorita pa može pobijediti i sa mininalnim rezultatom kao u prošlom mecu. Meridianbet daje kvotu 2.44 na igru 1&0-3. Prošli meč Real je riješio u svoju korist već u prvom poluvremenu, a da večeras to uradi u drugom poluvremenu Meridianbet daje sjajnu kvotu 4.57 na igru X-1.

Najskuplje pojačanje ove sezone Eden Azar još čeka na svoj prvenac u Ligi Šampiona. Da se to večeras desi Meridianbet daje kvotu od 1.85 na jedan ili više postignutih golova Azara. Da taj broj bude minimum 2 kvota je 5.50, a za het trik Meridianbet daje fenomenalnu kvotu 20!

Samo u Meridianu! Kladi se na meceve Lige Sampiona i osvoji bonus!