Meridianbet kvote i Zidanova osveta!

0

5. pretposljednje kolo grupne faze Lige Šampiona donosi nam spektakl na ‘Santiago Bernabeu’ stadionu u Madridu gdje kraljevski klub dočekuje Parižane

Prvi meč u Parizu završen je rezultatom 3:0 i za četu Zinedin Zidana bio je to bolan poraz. Sada na svom hramu fudbala imaju priliku za osvetu. Za razliku od tada  u mnogo boljoj su formi. Meridianbet daje kvotu 2.40 na pobjedu Reala dok je na pobjedu PSG-a kvota 2.80.

Golovi su samo pitanje broja što se tiče ovoga meča. Kvote na te igre u Meridianbetu su na 3+ kvota 1.54, na 4+ kvota 2.35 dok je GG&3+ kvota 1.75 i GG&4+ kvota 2.55.

Real je na poslednjih pet domaćih utakmica postigao 18 golova. Sa motivom osvete i večeras mogu doći do tri ili četiri gola. Meridianbet daje kvotu 3.80 da Real postigne 3+ golova dok je da taj broj bude 4+ fenomenalna kvota 9.50

Kraljevski klub je tim koji slabo ispusta stečenu prednost. Mogu prvi do gola, a i do pobjede na kraju meča. Meridianbet daje kvotu 2.66 na igru Real daje prvi gol i pobjeđuje na kraju meča. Uz to imamo i sjajnu kvotu 7.80 na igru 1-1&4+. 

Kladi se na Ligu Šampiona i osvoji bonus. Saznaj više ovdje!