Meridianbet kvote: Kaljari-Sampdorija!

0

Kaljari i Sampdorija zatvaraju 14. kolo italijanske Serije A. Meč će se odigrati na ‘Sardegna’ stadionu u Kaljariju. 

Ove sezone Kaljari nam je priredio prijatno iznenađenje sa svojim rezultatima. Nalaze se na petom mjestu iznad ekipa Napolija i Atalante. U dramatičnom prethodnom meču sa Lećeom odigrali 2:2 i izgubili dva gola prednosti od 80. minuta. Kvota na njihovu pobjedu u Meridianbetu je 2.15 dok je na, možemo reći, iznenađenje i pobjedu Sampdorije kvota 3.55.

Kako igra Kaljari govori nam i podatak da nisu izgubili meč od 1. septembra i poraza od Intera. Samo jedan meč iz toga niza je završen sa ukupno manje od 1.5 golova na meču. Meridianbet predlaže igru 1X&2+ po kvoti 1.69 za ovaj meč. 

Na prethodnih pet mečeva kod kuće Kaljari je postigao 14 golova, a čak u tri meča je postigao 3+ golova. Meridianbet daje kvotu 4.65 da će Kaljari postignuti 3+ golova i u ovom meču. 

Na 10 od 11 poslednjih mečeva Kaljari je prvi stizao do vođstva dok je Sampodrija u 13 mečeva to učinila samo dva puta. Meridianbet kao siguran prolaz za ovaj meč predlaže igru Kaljari prvi daje gol po kvoti 1.76.

Što se tiče međusobnog duela mnogo je zanimljivo da su tri od poslednjih pet mečeva u Kaljariju završena rezultatom 2:2. Meridianbet daje kvotu 14 da opet bude tako.

Za još ponuda na ovaj meč posjetite sajt meridianbet.me