Meridianbet kvote: Leicester – Aston Villa!

0

Drugi polufinalni par Lester i Aston Vila igraju svoj prvi meč u okviru polufinala Liga kupa Engleske. 

Lester ove sezone sa Brendanom Rodžersom pravi sjajne rezultate. Osvajanjem Liga kupa krunisali bi jednu dobru sezonu pa sigurno ovu priliku da igraju protiv Aston Vile žele pretvoriti su svoju korist. Prvi meč na svom terenu i moraju steći veliku prednost za revanš ako misle da dodju do finala. Za to im treba dobar start meča, a oni znaju kako se to radi. 

Meridianbet predlaže igru 1-1&3+ po kvoti 2.35 za ovaj meč. 

Neće se ni Aston Vila predati tako lako pa mogu do gola u ovom meču posebno jer znaju da iskoriste svaki kiks protivnika. Pobjeda Lestera sa primljenim golom 1&GG po kvoti 2.86 je očigledna opcija za ovaj susret. Prilike za Aston Vilu i otvoren prostor dobiće na samom startu meča zbog agresivnosti Lestera. Samim tim golovi sa obje strane u prvom poluvremenu Meridianbet plaća kvotom 4.90. 

Mnogo zanimljivih opcija ima Meridianbet za ovaj duel. Jedna od njih je da u prvom poluvremenu bude 2+ golova i da oba tima daju gol do kraja meča GG&I2+. Kvota za ovu igru je 3.20 u Meridianbetu. Mančester Siti je u ovom meču polufinala pobijedio Mančester Junajted tačnim rezultatom 3:1. Da bude identična pobjeda Lestera i večeras 3:1 kvota je 11 u Meridianbetu. 

Sinoć smo gledali spektakularan duel, ništa manje nas ne očekuje ni večeras od 21:00h na ‘King Power’ stadionu u Lesteru.