Meridianbet kvote: Majnc jači od Milionera!

0

Iz 15. kola njemačke Bundes lige izdvajamo ovaj meč kao najzanimljiviji za danas.

Atraktivni Majnc dočekuje Borusiju iz Dortmunda na Opel Areni. Majnc krenuo loše na početku sezone ali su sada popravili formu i pobjeda na Eintrahtom u prošlom kod kuće pokazuje koliko su opasni. Jedina ekipa u Bundes ligi koja nema neriješen rezultat u 14 odigranih utakmica. Igraju otvoreno i uvijek na gol više. Milioneri vole ovakve mečeve i nadigravanja, ali ne izlaze često kao pobjednici.

Majnc je na redu da kruniše svoju formu pobjedom nad još jednim favoritom za titulu. Meridianbet daje kvotu od 4.90 na taj trijumf.

Ne može ovo proći bez golova od strane milionera pa igra 1&GG ne nezaobilazna, a kvota od 7.05 neizbježna sa vašeg tiketa. 

Kako je Mainc ekipa drugog poluvremena sa velikim brojem golova u tom dijelu igre obostrana paljba se može desiti baš tada. 3+ golova u drugom poluvremenu je sasvim logičan izbor. Meridianbet daje sjajnu 3.15 kvotu za ovu igru dok je za igru da oba tima postignu gol u drugom poluvremenu IIGG kvota 2.76

Meridianbet se tu ne zaustavlje sa ponudama nego daje fantastičnu kvotu 8.50 na pobjedu Mainca i više golova u grugom poluvremenu (1&2>).