Meridianbet kvote na 1. CFL!

0

Ovog vikenda osim uz svjetski fubal, uživamo i uz 1. CFL.

 

Grbalj – FK Podgorica

Duel poslednjeplasirane i ekipe iz sredine tabele donosi nam zanimljiv meč u Radanovićima. Grbalj ima problema sa realizacijom svojih šansi dok FK Podgorica sada želi zadržati svoju poziciju pa igrama na neriješen rezultat sakuplja po bod iz svakog meča. Odigrali su čak četiri vezana remija. Iz toga zaključujemo da ih Grbalj želi napasti, a gosti se žele odbraniti. Napada bez efikasnosti protiv jake odbrane može nam donijeti samo mali broj golova. Tako Meridianbet prognozira i daje kvote 2.90 na igru 0-1 gol i kvotu 2.21 na igru 1X&0-2.

Petrovac – Zeta

Zanimljiv podatak da ova dva tima su postigla po sedamnaest golova iako se Petrovac bori za opstanak, a Zeta za kvalifikacije za Ligu Evrope. Iako zaostaju sedam bodova za Iskrom i mjestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope ima još dosta do kraja šampiona i ne žele se predati. Ide im na ruku to da Petrovac ima drugu najgoru odbranu lige i primaju u prosjeku dva gola po meču. Meridianbet predlaže igru 2&G2+ po kvoti 3.25 ili igru 2-2&2+ po kvoti 4.95.

Sutjeska – Iskra

Aktuelnom šampionu Budućnost je pobjegla šest bodova što sada prestavlja težak zadatak odbraniti titulu. Iako su veliki favoriti po kvoti 1.45 u Meridianbetu neće im Iskra dozvoliti tako lako bodove, a želja da što prije riješe meč u svoju korist donosi mnogo prostora za igru i za golove. Zato je predlog Meridianbeta igra GG&3+ po kvoti 2.74. 

Advertisements