Meridianbet kvote na meč Sporting Hihon-Tenerife!

0

Hihon će večeras u okviru 17. kola španske La Lige 2 ugostiti ekipu Tenerifea na svom ‘El Molinjon’ stadionu. 

Već dugi niz godina ove dvije ekipe vode bitku u La Ligi 2. Hihon je imao period dobrih rezultata pa je nekoliko puta izborio i plasman u La Ligu dok je Tenerife standardna ekipa sredine tabele La Lige 2. 

Meridianbet kvote na konačan ishod ovog susreta su-pobjeda Hihona 1.80, pobjeda Tenerifea 4.85 dok je na neriješen rezultat kvota 3.30.

Što se tiče golova prosjek im je po jedan primljen i jedan postignut gol. Hihon 17:17 dok je kod Tenerifea gol razlika 18:21. Meridianbet daje kvotu 1.94 na igru 2-3 gola. 

Poslednjih pet međusobnih duela odigranih u Hihonu četiri je riješeno je u korist domaćina i četiri od pet tih duela bilo je da bar jedan od timova ne postigne gol NG. Meridianbet daje kvotu 1.64 na igru NG i kvotu 2.63 na igru 1&NG. 

Sa obzirom na ovako tvrd meč postizanje golova u prvom poluvremenu rešava konačan ishod meča, pa igra više golova u prvom poluvremenu (3.15 kvota) uz konačan ishod mora se naći na tiketu za danas. Meridianbet daje kvotu 5.50 na igru 1&1> i kvotu 14 na igru 2&1>. 

Za još ponuda na ovaj meč posjetite sajt meridianbet.me