Meridianbet kvote nikad jače na PES 2020!

1

U nedostatku realnog fudbala virtuelni fudbal je vid zabave koji nas okružuje. Meridianbet je spremio za vas sjajnu ponudu i ponudio vam najbolje kvote na PES 2020 TOP LEAGUE! 

Atletiko Madrid – Čelsi

Španska ekipa pokazala veliku dominaciju na domaćem terenu u Evropskim takmičenjima. Vidjeli smo kako su već zatvorili jednu Englesku super ofanzivnu ekipu i aktuelnog šampiona Evrope i Svijeta, Liverpul. Meridianbet prelaže za ovaj meč čistog keca po kvoti 2.30.

 

Barselona – Inter

 

Iako je Konte poznat po sjajnoj taktici kao i po utakmicama sa malim brojem golova, na Camp Nou nema branjenja. Jak ofanzivan napad je jedino rešenje da se protiv Barse odigra dobro na njihovom stadionu. Tako ne sumnjamo da će biti golova, a Meridianbet vam predlaže 5+ po kvoti 4.50.

 

Totenhem – Mančester Junajted

 

Pravi Engleski derbi. Murinjo željan da pokaže Mančesteru da su pogriješili davajući mu otkaz dok Solsker ne vidi boljeg načina da proslavi sebe nego pobijedivši u ovom meču. Prognoza na konačan ishod meča je veoma teška, ali jedno je sigurno – Murinjo uvijek prvi poentira pa je tako Meridianbet odvojio sjajnu kvotu 2.02 za ovu igru

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here