Meridianbet kvote: Sporting-PSV!

0

U okviru 5. kola grupe D grupne faze Lige Evrope u Lisabonu sastaće se portugalski Sporting i holandski PSV. 

Sporting je prvi na tabeli sa devet bodova i očekuje ih ni malo lak posao protiv trećeplasirane ekipe PSV koji ima sedam bodova. Obje ekipe moraju ići na pobjedu ako žele u dalji dio takmičenja, a kvote koje Meridianbet daje na njihove pobjede su fantastične. 2.50 na pobjedu Sporting i 2.85 na pobjedu PSV-a.

Prethodni meč je bio pravi spektakl i završen je rezultatom 3:2 u korist holanđana. Ni sada neće odstupati od te ofanzivne igre pa Meridianbet daje kvotu 2.04 na igru GG&3+ i kvotu 3.15 na igru GG&4+ 

Sporting sa četiri pobjede za redom kod kuće je u odličnoj formi za razliku od PSV-a koji nije pobijedio u poslednja četiri meča na gostovanjima. Meridianbet smatra da domaćini mogu prvi do gola i daje kvotu 1.92 na tu igru, a da taj gol bude prvi u prvom poluvremenu kvotu 2.54.

Od 11 primljenih golova na zadnja četiri gostovanja, PSV je čak devet primio u drugom poluvremenu. Sporting može iskoristiti ovu užasnu statistiku holanđana i postići dva gola u drugom poluvremenu. Meridianbet daje kvotu 4.30 na ovu igru. 

Još 4 dana, uplati putem kartice i osvoji Iphone 11! Saznaj više!