Meridianbet kvote: Stoke-WBA!

0

Poslednji meč 15. kola engleskog Championshipa od 21:00h donosi nam duel između Stouka i West Bromvic Albiona. 

Do skoro ovo je bio standardni meč Premier lige, a sada je duel u Championshipu. WBA nastoji da se vrati u Premier ligu i pobjedom bi zauzeo prvo mjesto na tabeli dok Stouk igra loše i nalazi se na poslednjem mjestu na tabeli. Imajući u vidu tradiciju ovoga duela, WBA iako u apsolutno boljoj formi, ipak je blagi favorit po kvoti 2.50 u Meridanbet-u. Na buđenje ekipe Stouka Meridianbet daje kvotu 2.96, dok se neriješen rezultat plaća po kvoti 3.15.

WBA u zadnja dva meča nije uspio da opravda ulogu favorita i mečevi su završeni rezultatom 2:2. Ovo je pokazalo slabosti u njihovoj igri pa Meridianbet smatra da će to iskoristiti Stouk i neće izgubiti ovaj meč iz nekoliko postignutih golova. Igra 1X&3+ i kvota 3.50 u Meridianbet-u zvuči sjajno. Za one igrače koji ne žele predati ulogu favorita nekom od timova igra GG&4+ po kvoti 3.85 u Meridianbetu izgleda pouzdano za njih.

Kako očekujemo golove na ovom meču gledaćemo ih od samoga starta, a Meridianbet daje kvote za ovakve igre. Prvi gol do 10. minuta kvota 4.70, a do 15. kvota 2.95.

Uplati karticom i osvoji Iphone 11! Samo u Meridianbet-u!