Meridianbet kvote, Valensija i Atletiko Madrid: ‘Slijepi miševi’ čuvaju svoju pećinu!

0

Od 21:00h na „Mestalla“ stadionu u Valensiji popularni Slijepi Miševi dočekuju borbenu četu Dijega Simeonea Atletiko iz Madrida. 

Izgubio je Atletiko onu kontru koja ih je krasila zadnjih sezona. Promjena kostura tima i prodaja Grizmana utiče na njihovu efikasnost. Samo osam golova na 11 gostovanja u La Ligi, a večeras gostuju sjajnoj Valensiji koja nije izgubila meč na svom terenu u La Ligi ove sezone. Na tabeli iako ih razdvajaju četiri mjesta bodovna razlika je samo dva boda. Pobjedom bi preskočili Atletiko i došli do četvrtog mjesta što će sigurno pokušati i da ostvare. Meridianbet daje kvotu 3.05 na Valensijinu pobjedu. 

Dijego Simeone više nema prostora za kalkulacije i jedno je sigurno – moraju početi da igraju ofanzivniji fudbal. Ovakav pristup daje prostora i Valensiji da postigne koji gol, a kako igraju na svom terenu dolazimo do igre 1X&GG po sjajnoj kvoti 3.05 u Meridianbetu. 

U prvom meču ove sezone između ova dva tima u Madridu Atletiko je bio taj koji je poveo u posle toga ispustio prednost. Može li im Valensija sada zaprijetiti prva i iskoristiti ovu lošu formu Atletika? Prvi gol u prvom poluvremenu Valensije se plaća kvotom 3.15 dok je konačan ishod prvih 10 minuta u korist Valensije plaćen kvotom 10.50 u Meridianbetu.