Meridianbet kvote: Vukovi prekidaju seriju bez poraza?

0

Za kraj 24. kola engleske Premier lige od 21:00h na “Molineux” stadionu u Vulverhemptonu domaći “vukovi” dočekuju aktuelnog šampiona Evrope i svijeta u klupskom fudbalu, ekipu Liverpula. 

Četa Jirgena Klopa igra sjajno ove sezone, u ligi nemaju poraz uz samo jedan remi na 22 odigrane utakmice. Na putu ka šampionskom peharu, na koji čekaju 30 godina, večeras im se nalaze sjajni vukovi Espirita Santa. Ni malo lak zadatak, a možda i najteži ispit za Klopa i njegove pulene. Ulaze u meč iako znaju da je bodove ispustio Mančester Siti, a time ih približio toliko željenoj tituli šampiona Engleske.

 Vjerovatno takvo saznanje daje dozu opuštenosti i skidanje pritiska sa ekipe, kao i šansu Klopu da nekim igračima da malo odmora zbog predstojećeg gustog rasporeda. Da li vukovi mogu ovo da iskoriste i slave večeras? Meridianbet daje kvotu 5,20 na njihovu pobjedu. 

Nošeni Adama Traoreom i Raul Himenezom izabranici Espirita Santa se ne plaše nikoga i napadaju sa svih strana. Preokretima protiv Mančester Sitija, Sauthemptona i Norviča pokazali su i da se nikada ne predaju. Ovakav pristip nam može garantovati samo golove. 

Meridianbet daje nekoliko ponuda za ovaj meč. 1X&3+ po kvoti 5.45 , GG&D2+ po kvoti 4.55, D1+1 po kvoti 6.40.

Adama Traore je nova zvijezda na ostrvu,njegova statistika je izvanredna,brzina je glavni njegov adut, a da dođe do gola večeras Meridianbet daje sjajnu kvotu  6