Meridianbet kvote: West Ham – Arsenal!

0
foto: pinterest.com

Za kraj 16. kola engleske Premier lige imamo Londonski derbi između Vest Hema i Arsenala na Olimpijskom stadionu u Londonu. 

Nekarakteristično, ali ovo su dvije trenutno najgore plasirane londonske ekipe od čak pet, koje igraju u Premier ligi. Čekićari zauzima 16. dok su Topdžije na 11. Mjestu, mnogo daleko od četvrtog mjesta koje vodi u Ligu Šampiona.

Čak ni Ljungberg nije mogao da podigne ekipu da pobijedi bar u jednim meču. Da to bude baš večeras Meridianbet daje kvotu 2.10 na njihovu prvu pobjedu pod vođstvom Fredija Ljungberga. Godinama je Arsenal terorisao Vest Hem u međusobnim duelima. Čak i na svom terenu nemaju pozitivan skor. Međutim pobjeda u januaru od 1:0 prošle sezone i katastrofalna forma topdžija donose nadu izabranicima Manuela Pelegrinija da mogu izaći kao pobjednici iz ovoga meča. Kvota na njihovu pobjedu u Meridianbetu je 3.15

Što se tiče obje ekipe jedno je sigurno – golovi. Čekićari su u tri meča sa londonskim timovima postizali gol, mogu li večeras postići 2 protiv ovog Arsenala? Meridianbet daje kvotu 2.09 na igru domaćin 2+ (D2+).

Neće se ni topdžije lako predati pa igra GG&D2+ dolazi kao logičan izbor i kvota od 2.46 u Meridianbetu.  Kako već nemaju sa čime da kaklulišu i pod hitno im treba pobjeda, Meridianbet daje fenomenalnu kvotu 7.90 na igru 1&4-6 ili još bolju ponudu 1-1&4-6 po kvoti 11.50!