Meridianbet kvote za 1. CFL!

0

Na današnjem programu u okviru 16. kola prve crnogorske lige imamo pet mečeva. Meridianbet ih je analizirao za vas.

Budućnost-Titograd

Budućnost igra fenomenalno ove sezone. Lideri su na tabeli ako računamo na bodove iz zaostale utakmice sa Grbljom. Utakmice se većinom završavaju sa više od 2.5 golova po meču. Meridianbet bira igru za ovaj meč 1&3+ po kvoti 1.76

Mladost-Rudar

Ekipe sredine tabele, trenutno u komfornoj zoni. Rudar ekipa koja je primila najviše golova za sada, pa Meridianbet bira igru da Mladost iskoristi rupe u odbrani Rudara i postigne 2 gola D2+ po kvoti 1.89.

Kom-Iskra

Ekipe u različitim formama, poslednjih 5 utakmica Koma skor 1 remi i 4 poraza dok Iskra poslednjih 5 utakmica odigrala 4 pobjede i 1 remi. Odmah naziremo favorita u meču i očekujemo pobjedu sa više golova prednosti. Meridianbet bira igru H2  1.00 po kvoti 3.80.

PetrovacSutjeska

Prošlogodišnji šampion gostuje najneefikasnijoj ekipi ove sezone. Petrovac je postigao samo 12 golova na 15 mečeva. Teško da mogu doći do gola protiv stabilne Sutjeske. Igra X2&0-2 gola je izbor Meridianbeta za ovaj meč po kvoti 2.05.

ZetaGrbalj

Zeta igra protiv Grblja poslednjeplasirane ekipe. Nije baš poznata kao ekipa sa puno golova, 6:4 je odnos golova na svom terenu na 7 mečeva. Od 20 poslednjih Zeta je na svom terenu postigla tačno 1 gol u 11 mečeva. Meridianbet daje kvotu 3.20 da opet bude isti scenario.

Za još ponuda za 1. CFL posjetite sajt meridianbet.me.