Meridianbet kvote:Evropski šampion pod pritiskom!

0

Situacija u grupi B nije ni malo jednostavna za evropskog šampiona. Poraz od Ukrajine u prošlom kolu sa 2:1 ih je doveo u ovu situaciju. Borbu vodi sa reprezentacijom Srbije za drugo mjesto u grupi. Imaju 11 bodova i dva meča pred sobom dok Srbija ima 10 bodova i takodje dva meča. Sve je u njihovim rukama,  čak su i veliki favoriti u tim mečevima. Ipak ulogu favorita treba opravdati što nosi odredjeni pritisak. Kvota na njih u Meridianbetu je 1.02, dok je na X kvota 20, a na pobjedu Litvanije 47!

Pritisak koji im stvara Srbija dovodi ih u situaciju da odigraju oprezan meč da ne prime gol ali da postignu bar dva da bi osigurali pobjedu. Meridianbet daje kvotu 3.30 na igru 1&2-3. 

Prosli meč je završen rezultatom 1:5 ali na poluvremenu je bilo neriješeno. Uzimajući u vidu opreznost reprezentacije Portugala moguć je takav epilog i ovoga puta. Meridianbet daje kvotu 5.83 da opet bude tako (X-1).

Cristiano Ronaldo je blistao u prošlom meču sa četiri gola. Ovih dana mediji su mnogo kritika uputili prema njemu, a znamo kako im on zna odgovoriti. Kad je najpotrebnije tu je Cristiano Ronaldo! Meridianbet daje kvotu 1.85 za 2+ i 4.50 za 3+ postignuta gola Ronalda večeras. Prosli meč je postigao prvi gol, a sada da njegova bude završna je kvota 2.

Za još ponuda na mečeve kvalifikacija za EURO 2020 posjetite sajt meridianbet.me.