Meridianbet: Na kraju godine je najvažniji osmijeh

10

Kladionica Meridian donirala opremu Osnovnoj školi “Štampar Makarije” u Podgorici, koja će ubuduće osigurati sadržajnije i lakše praćenje nastavnog programa.

Inkluzivnom odeljenju podgoričke škole donirane su interaktivne staze, table, TV uređaj, didaktički materijal koji će poboljšati kvalitet nastave.

Poslednju sedmicu u 2022. godini završavamo donacijama Osnovnoj školi “Štampar Makarije” i donacijama novogodišnjih paketića školi “1. Jun” i Resursnom centru. U istom duhu nastavljamo u narednoj 2023. godini” – poručili su iz kompanije Meridianbet.

Donacijom opreme, sportska kladionica Meridian je upotpunila opremljenost škole savremenim nastavnim sredstvima čime su ostvareni uslovi za savremenijim praćenjem nastrave i primjenjivanje u svakodnevnom radu.

“Zahvalnost dugujemo Kompaniji Meridian na vrijednoj donaciji koja će nam poboljšati kvalitet nastave umnogome“ – poručili su iz Osnovne škole.

“Jedini cilj naših humanitarnih aktivnosti je da na kraju dana izmamimo još jedan osmijeh – to je ono što se broji” – zaključili su iz kompanije Meridianbet.

Predstavnici kompanije Meridianbet su izjavili da će i u 2023. nastaviti karavan donacija pa će tako pomoć stići do onih kojima je najpotrebnija.

Sportska kladionica Meridian želi mnogo osmijeha i zdravlja u Novoj 2023. – neka bude bolja od prethodne!

10 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here